• Aangepaste openingstijden Ronden Banden

    ---
    Ronden Banden is gesloten op de volgende dagen:
    Vrijdag 27 april (Koningsdag)
    Aangepaste openingstijden Ronden Banden
  • Wat doen wij?

Producten

Voor auto, truck of uw landbouwvoertuig; bij Ronden Banden adviseren wij u graag! Banden voor de SUV of 4x4 vragen om specifieke eigenschappen, ook daarmee helpen wij u graag. En natuurlijk zorgen we ervoor dat u met uw caravan ook weer veilig op weg kunt Ė afhankelijk van het type caravan en de belading zorgen wij voor de beste banden in de juiste conditie.

Banden spelen namelijk een cruciale rol bij uw eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabel wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band is het enige contact met het wegdek. U moet hier dus op kunnen vertrouwen.

Banden zijn er in allerlei soorten en maten. De kwaliteit van de banden is dankzij toepassing van nieuwe technologieŽn en innovatieve productiemethoden de afgelopen decennia sterk gestegen.

Dat de prijs van een band een belangrijk koopargument is, is logisch. Toch wordt de kwaliteit van de technische dienstverlening, de voorlichting en deskundige advisering steeds belangrijker. Ronden Banden is niet voor niets een specialist. Vakmanschap en kennis op het gebied van montage, balanceren en uitlijnen zijn voor hightech producten zoals banden onontbeerlijk. Ronden Banden levert banden van alle bekende merken, tegen een goede prijs.