Diensten

Uitlijning

Wielen zijn voor een goede bestuurbaarheid en een minimale bandenslijtage onder een bepaalde hoek onder het voertuig geplaatst. Bij een aanrijding of wanneer de band bijvoorbeeld hard tegen een stoeprand wordt gereden, kunnen afwijkingen ontstaan. Deze afwijkingen kunnen worden verholpen door het voertuig uit te lijnen. Daarbij worden de wiel- en asstanden gemeten en waar nodig gecorrigeerd.

 

Uitlijnen is specialistisch werk en zorgt ervoor dat banden en auto-onderdelen minder snel of onregelmatig slijten. Bovendien rijdt het voertuig comfortabeler en wordt onnodig brandstofverbruik voorkomen. Voor dit specialistische werk maakt Ronden banden gebruik van hightech elektronische uitlijnapparatuur en getrainde medewerkers.

 

Om auto’s uit te lijnen heeft Ronden Banden moderne, elektronische uitlijnapparatuur en kennis in huis. De experts van Ronden Banden zijn getraind om met behulp van hoogwaardige technologie banden perfect uit te lijnen. Een auto optimaal afstellen blijft dus gewoon mensenwerk. En de Ronden Banden experts verstaan de kunst om de meetgegevens te vertalen in een comfortabel rijdende auto.