Beste klant van Ronden Banden,

Ook bij Ronden Banden heeft de gezondheid van onze medewerkers en klanten de eerste prioriteit. Met het oog op de snel uitbreidende besmettingen door het huidige coronavirus en daarmee de toename van de kwetsbaarheid van zowel onze mensen en klanten hebben we besloten onderstaande maatregelen te treffen tot in ieder geval 6 april.

  • Zowel interne als externe overleggen en vergaderingen zullen per direct geannuleerd worden.
  • Onze chauffeurs leggen de banden bij de deur. De pakbon zal tussen de banden komen te zitten en tot nader order is het niet noodzakelijk deze af te tekenen.
  • Intern werken wij met een minimale bezetting verspreid over de kantoren, wie thuis kan werken werkt thuis. U wordt dus verzocht zo veel mogelijk uw orders online via onze webshop (http://tic.tyrenet.nl) te plaatsen. Indien u de inloggegevens niet meer voorhanden heeft stuurt u een mail naar sales@rondenbanden.nl en sturen wij u deze direct toe.
  • Retouren en karkassen kunnen worden opgehaald mits deze bij de deur klaar liggen.
  • Leveranciers die goederen bij Ronden Banden komen lossen worden verzocht het pand niet te betreden.

Aan onze dienstverlening verandert nog niets, wij rijden gewoon volgens de bij u bekende tijden.

Voor 09:15 besteld is dezelfde ochtend in huis (mits voorradig)
Voor 13:15 besteld is dezelfde middag in huis (mits voorradig)

Wij volgen, net als u, de ontwikkelingen op de voet en zullen indien nodig extra maatregelen treffen. Hierover houden wij u via de mail op de hoogte.

Laten we er samen voor zorgen dat we zo goed mogelijk omgaan met deze snel veranderende omstandigheden. Zorg goed voor jezelf en elkaar.

Met vriendelijke groet,
Het Ronden Banden Team

Dynac Accu's

Sinds enige tijd kunt u als zakelijke klant ook bij ons terecht voor accu’s van Dynac.
Wij leveren het complete gamma, grotendeels vanuit onze eigen voorraad en anders met maximaal 2 werkdagen vanaf de importeur.

 

Dynac levert accu’s voor bijna elk voertuig, denk hierbij aan auto’s, motoren, vrachtwagens, campers, caravans en grasmaaiers. Daarnaast hebben ze ook accu’s in het programma voor auto’s met een start/stop systeem. Alle accu’s van Dynac hebben twee jaar garantie.

 

De importeur van Dynac is Landport, onderdeel van de Louwman Groep. Naast Dynac importeren zij ook merken als Duracell en verkopen zij jaarlijks meer dan 1.3 miljoen accu’s. Hierdoor is er veel informatie uit de markt beschikbaar waardoor wij een goed afgestemde voorraad hebben. Dit zorgt er voor dat bijna elke relevante accu twee keer per dag geleverd kan worden.

 

Klik hier om eenvoudig met het kenteken van de auto te zien welke Dynac accu u nodig heeft.

Voor bestellingen of vragen kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs. De koffie staat klaar.