Ronden Banden blijft open!

Wel vragen wij onze bezoekers zo veel mogelijk alleen te komen om besmettingen te voorkomen.

In ons pand ontvangen wij maximaal 6 klanten, met meer klanten kunnen we geen 1.5 meter meer garanderen.

Het dragen van een mondkapje is sinds 1 december 2020 verplicht in openbare ruimtes, ook houden wij ons hieraan. Alleen samen komen we er!

Wij hopen dat jullie begrip hebben voor de ontstane situatie.

Diensten

Waar wij u graag mee helpen

Uitlijning

Uitlijning

Wielen zijn voor een goede bestuurbaarheid en een minimale bandenslijtage onder een bepaalde hoek onder het voertuig geplaatst. Bij een aanrijding of wanneer de band bijvoorbeeld hard tegen een stoeprand wordt gereden, kunnen afwijkingen ontstaan.

Balanceren

Balanceren

Een trillende auto is een grote ergernis voor de bestuurder. Vaak is een onbalans in de banden de oorzaak hiervan.

Stikstof

Stikstof

Uit onderzoek blijkt dat meer dan vijftig procent van de automobilisten met banden rijdt die een verkeerde spanning hebben. Meestal zijn ze te zacht. Een slechte zaak voor uw veiligheid en uw portemonnee. Daarom vult Ronden uw banden met stikstof want dit houdt de band vier keer zo lang op de juiste spanning. Met stikstof in de banden rijdt een auto beter, zuiniger en veiliger.

Bandenhotel

Bandenhotel

Wij begrijpen dat niet iedereen de ruimte en de tijd heeft om uw banden op te slaan en optimaal te verzorgen tijdens de winter- of zomeropslag. Daarom hebben wij onze banden opslag waar de banden liggen die optimaal worden verzorgd tijdens de opslagperiode.

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs. De koffie staat klaar.