NIEUWS

RMC: krachtige additieven, smeermiddelen en reinigingsproducten

RMC heeft een ruim aanbod in additieven met een hoge dosering actieve stoffen, smeermiddelen van hoogwaardige kwaliteit en professionele reinigingsmiddelen voor de automotive branche.
Met de technische kennis en jarenlange ervaring in de branche is er een reeks producten ontwikkeld die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet die de klant verlangd én die de huidige generatie voertuigen nodig heeft.

De additieven zijn onderverdeeld in onderhoudsmatige additieven  en probleemoplossende additieven. Die laatste hebben een nog hogere concentratie actieve stoffen om sterk vervuilde motoren, brandstofsystemen en uitlaatdelen als een katalysator of roetfilter te reinigen.

Bij de smeermiddelen gaat het over olietoevoegingen die de wrijving in de motor verminderen wat resulteert in een motor die stiller is, beter presteert en minder brandstof verbruikt.

Voor wat betreft de reinigingsproducten is er een breed aanbod met specifieke producten om de binnenzijde en buitenzijde van uw auto van boven tot onder schoon te houden en de lak te onderhouden.

Heeft u vragen en bent u geïnteresseerd in de volledige productrange van RMC?
Kijk dan op www.rmclubricants.com of neem contact met ons op:

Tom Mulder (tm@rondenbanden.nl)

Meer informatie?

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op of kom eens langs. De koffie staat klaar.